Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

AΡΤΑ:Υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ για τη σύνδεση της Λίμνης με την Εθνική οδό

Την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013 Άξονας Προτεραιότητας 3: «Υποδομές και Υπηρεσίες προσπελασιμότητας Ηπείρου» με τίτλο: «Βελτίωση της οδού σύνδεσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Λιμίνης με την Εθνική οδό» αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας.

Το θέμα συζητήθηκε ως έκτακτο μετά από εισήγηση του ΔημάρχουΠάνου Οικονομίδη ο οποίος ανέφερε ότι μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου, καλούνται οι Δήμοι αστικών κέντρων Ηπείρου να υποβάλλουν προτάσεις στα πλαίσια του επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου 2007- 2013» άξονα προτεραιότητας 3: «Υποδομές και Υπηρεσίες προσπελασιμότητας Ηπείρου». Στα πλαίσια της συγκεκριμένης πράξης χρηματοδοτούνται έργα βελτίωσης της οδικής σύνδεσης των Δήμων με το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο.

«Προτείνουμε την υποβολή πρότασης στο συγκεκριμένο επιχειρησιακό Πρόγραμμα με τίτλο: «Βελτίωση της οδού σύνδεσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Λιμίνης με την Εθνική οδό» ανέφερε ο Δήμαρχος και σημείωσε:

«Είχαμε στο σχεδιασμό μας σ’ αυτή ακριβώς τη δράση επάνω τη δημιουργία εισόδου στο ΔΔ. Λιμίνης. Είχαμε πάρει απόφαση θετική εδώ παλαιότερα, επιχειρήσαμε να το εντάξουμε στο Γ’ ΚΠΣ, δεν εγκρίθηκε η ένταξη και τώρα επανέρχεται η ίδια δράση στα πλαίσια του προγράμματος που σας ανέφερα. Και επειδή η προθεσμία υποβολής πρότασης είναι καταληκτική μέχρι την Πέμπτη, το φέραμε ως έκτακτο για να πάρουμε τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. να επαναϋποβάλουμε πλέον στη νέα δράση του προγράμματος ΕΣΠΑ την πρόταση αυτή που είχαμε και έχουμε τη μελέτη έτοιμη για να τύχει της ανάλογης χρηματοδότησης και να υλοποιηθεί κι αυτό το έργο στα πλαίσια βέβαια της επόμενης Δημοτικής Αρχής».
Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...