Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΤΑ:Ξεκίνησε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη

Το γιορτινό της πρόσωπο άρχισε να δείχνει η πόλη της Άρτας εν’ όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με στόχο να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα που θα συμβάλλει στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης στα καταστήματα αλλά κυρίως που θα συμβάλλει στην αλλαγή της ψυχολογίας των πολιτών. 
Ήδη από την 1η Δεκεμβρίου το συνεργείο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου ξεκίνησε το στολισμό των φυσικών δέντρων που υπάρχουν στην είσοδο και σε κεντρικά σημεία της πόλης, στις πλατείες, στο δημαρχείο, στο ΚΤΕΛ και αλλού. 
Ο στολισμός των φυσικών δέντρων θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και στα υπόλοιπα σημεία της πόλης καθώς και στα δημοτικά διαμερίσματα. Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει και η τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου (φυσικού) δέντρου στην κεντρική πλατεία καθώς και η τοποθέτηση της φάτνης. 
Στη συνέχεια θα τοποθετηθεί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην οδό Σκουφά, στην περιφερειακή οδό και στα υπόλοιπα κεντρικά σημεία. Ο στολισμός θα ολοκληρωθεί, καιρού επιτρέποντος, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. 
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γρηγόρης Τρομπούκης παρακαλεί τους πολίτες να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του Δήμου για τη δημιουργία γιορτινού κλίματος συμμετέχοντας στο στολισμό όπως επίσης να προστατεύσουν το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...