Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Απολογούνται οι απαγωγείς του καθηγητή στην Κρήτη

Αύριο αρχίζουν οι απολογίες των εμπλεκομένων στην υπόθεση της απαγωγής του καθηγητή Μ.Μ που έγινε με κίνητρο να αποκαλύψει όσα πιθανολογούσαν οι δράστες ότι ήξερε για την εξαφάνιση της 20Χρόνης σπουδάστριας Αγγελικής Σταυρουλάκη.

Ο αδελφός της, 40 χρονών και ο φίλος του 37 χρονών κατηγορούνται για αρπαγή και οι άλλοι τέσσερις  που έχουν επίσης συλληφθεί για άμεση συνέργεια στην αρπαγή. Όλοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, σωματικές βλάβες, απειλές κλπ.

Οι κατηγορούμενοι είναι: Η 60χρονη μητέρα του 37χρόνου που πήγαινε φαγητό στον φυλακισμένο καθηγητή απειλώντας τον κάθε φορά που τον επισκεπτόταν στις αγροικίες που τον κρατούσαν, η κόρη της 32 χρονών, που εμφανίστηκε στον 50χρόνο ως αστυνομικός ειδική στις εξαφανίσεις και δύο άντρες 41 και 43 ετών, ιδιοκτήτες των κτισμάτων όπου κρατήθηκε στην περιοχή της Βαγιωνιάς Ηρακλείου.

Η αρπαγή του καθηγητή Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, έγινε το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου στον Κουτσουρά Ιεράπετρας όπου βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές. Μεταφέρθηκε στη Βαγιωνιά, και τελικά μετά από πιέσεις και των άλλων μελών της οικογένειας Σταυρουλάκη, το πρωί της 31ης Αυγούστου, ο 40χρόνος γιός παραδόθηκε στην Αστυνομία, κοντά στην Επισκοπή Ρεθύμνου, παραδίδοντας και τον Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...