Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Απελευθέρωση του Θαλασσίου Μετώπου της Πάτρας.

The port of Patras.Image via Wikipedia

Στο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, συνάντηση υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο σχετικά με την απελευθέρωση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, στην οποία συμμετείχαν: Ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Ιωάννης Διαμαντίδης, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτριος Κουσελάς, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ιωάννης Δημαράς και οι πρώην Δήμαρχοι Πατρέων κκ. Ανδρέας Φούρας, Ανδρέας Καράβολας και Ευάγγελος Φλωράτος, μέλη της συσταθείσης, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, επιτροπής για την παρακολούθηση υλοποίησης του Πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ) για την απελευθέρωση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας.
Στη συνάντηση υπήρξε ευρύτατη ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την αντιμετώπιση τεχνικής φύσεως ζητημάτων και δρομολογήθηκαν τα στάδια για την τελική διευθέτηση του εν λόγω θέματος.
Διατυπώθηκε για μια ακόμα φορά η βούληση της Κυβέρνησης για την εκπλήρωση των δεσμεύσεών της με την άμεση και οριστική παραχώρηση στο Δήμο τμημάτων της χερσαίας λιμενικής ζώνης, όπως αυτά αναφέρονται στο από 30-10-2010 κοινό πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πατρέων και της Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Λ.Πα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...