Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Εκθεση με θέμα Ορεινή φύση της Ελλάδας

DiktiImage via WikipediaΤο Σάββατο 30 Απριλίου και από τις 16.00 μέχρι αργά το βράδυ στις 00.00 οι επισκέπτες των εκδηλώσεων για την πρωτομαγιά στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Πάτρας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ορεινή της Ελλάδας» που συνδιοργανώνουν οι εθελοντικές μη κυβερνητικές οργανώσεις «Οικολογική Κίνηση Πάτρας» και «ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ» Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου της Πάτρας και χορηγό το Studio Sinis.
Η έκθεση περιλαμβάνει 176 φωτογραφίες από την Ορεινή φύση της Ελλάδας που επελέγησαν ανάμεσα από 1.250 φωτογραφίες που κατετέθησαν από 59 συμμετέχοντες.

Η επιλογή έγινε με σύνθετα κριτήρια όπως αισθητικής, ποικιλίας οικοσυστημάτων, αντιπροσωπευτικότητας κ.α. από επιτροπή που είχε συσταθεί από τους διοργανωτές αποτελούμενη από τον Ηλία Αηδονίδη εικαστικό, τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο πρώην Πρόεδρο της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας ‘‘Ηδύφως'', το Δημήτρη Παπανδρόπουλο περιβαλλοντολόγο, την Καρολίν Αρβανίτη εκπρόσωπο της ΟΙΚΙΠΑ και τη Βάσω Μαρτίνη εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...