Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Περιμετρικής Αγρινίου



Ένα σημαντικό έργο υποδομής, που αλλάζει τα δεδομένα στην βορειανατολική πλευρά της πόλης, η «Κατασκευή της Περιμετρικής Οδού Αγρινίου (Τμήμα Β - Γ)», ολοκληρώθηκε.

Η εργολαβία αυτή συνολικού μήκους 1800 μέτρων περιλαμβάνει την κατασκευή του δρόμου από την οδό Μιχαλακέα έως την οδό Γούναρη, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος της υπόγειας σήραγγας “cut and cover” (Τμήμα Β) καθώς και του τμήματος από την οδό Γούναρη έως το Νοσοκομείο (Τμήμα Γ - που έχει ήδη κατασκευαστεί), και είναι το τελευταίο τμήμα της μεγάλης Περιμετρικής Οδού της πόλης, η οποία συνδέει την Ανατολική είσοδο (από την Εθνική Οδό, οδό Πανεπιστημίου) με τις βορειοανατολικές περιοχές του Αγρινίου (Νοσοκομείο, Δύο Ρέματα, Παλαιό Άγιο Χριστόφορο).

Το ενιαίο οδόστρωμα είναι συνολικού πλάτους 7,00 μέτρα, διπλής κατεύθυνσης με αμφίπλευρη στάθμευση πλάτους 2,00 μέτρων και το συνολικό πλάτος του ενιαίου οδοστώματος είναι 11,00 μέτρα.

Κατασκευάστηκαν επίσης πεζοδρόμια μεταβλητού πάχους και τα απαραίτητα υδραυλικά τεχνικά έργα για αποχέτευση-αποστράγγιση του δρόμου.

acarnania.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...