Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πεδίο μάχης το κέντρο του Ηρακλείου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στο Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές, για τον εντοπισμό του τρίτου της συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών που αναστάτωσαν το κέντρο της πόλης όταν καταδιώχθηκαν από άνδρες της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» και άρχισαν να σκορπούν στους δρόμους το «εμπόρευμά» τους!

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις ύποπτοι και του έκαναν σήμα να σταματήσει επειδή δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Όμως, ο οδηγός του έκανε έναν ελιγμό και επιχείρησε να εμβολίσει τον επικεφαλής τους! Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι ύποπτοι πετούσαν από το παράθυρο στο δρόμο σακουλάκια με δόσεις ναρκωτικών!

Τελικά, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πυροβόλησαν τρεις φορές την μπροστινή αριστερή ρόδα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να σκάσει το λάστιχο και να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο. Οι ύποπτοι άρχισαν να τρέχουν προσπαθώντας να εξαφανιστούν, αλλά ο ένας που είναι 25 χρόνων συνελήφθη κοντά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και ο δεύτερος που είναι 28 χρόνων βρέθηκε κρυμμένος πίσω από έναν… θάμνο! Στον δρόμο και το αυτοκίνητο βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας, μία σπασμένη στέκα μπιλιάρδου εν είδει γκλομπ, ένας σουγιάς και οκτώ κινητά τηλέφωνα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...