Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πάτρα

King George square in PatraImage via WikipediaΑπό το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
  1. Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας της δυτικής πλευράς της οδού Γ. Παρασκευοπούλου, έμπροσθεν κτιρίου επί της οδού Γ. Παρασκευοπούλου 46, λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών, από 12/7/11 έως και την 21/7/11. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Γηροκομείου και Βέρνου.
  2. Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της βόρειας πλευράς της οδού Πατρέως, έμπροσθεν πολυκατοικίας επί της οδού Πατρέως 51, (δέσμευση μίας θέσης ελεγχόμενης στάθμευσης), λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών, από 11/7/11 έως και την 16/7/11. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Κορίνθου και Μαιζώνος.
  3. Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της βόρειας πλευράς της οδού Δ. Υψηλάντου, έμπροσθεν πολυκατοικίας επί της οδού Μπενιζέλου Ρούφου 12 και Δ. Υψηλάντου, λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών, από 11/7/11 έως και την 15/7/11. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Βασιλειάδου.
  4. Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της νότιας πλευράς της οδού Πατρέως, έμπροσθεν σεισμοπλήκτου οικίας επί της οδού Πατρέως 56, (δέσμευση μιας θέσης ελεγχόμενης στάθμευσης), λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών, από 18/7/11 έως και την 8/8/11. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Κορίνθου και Κανακάρη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...