Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Προκλητική δήλωση του δημάρχου Ζακύνθου για τη δολοφονία του βρετανού τουρίστα

Σύμφωνα με τη λογική και την αντίληψη του δημάρχου Ζακύνθου, η δολοφονία του Βρετανού τουρίστα από νεαρό ταξιτζή που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης...«…ήταν μοιραίο να συμβεί».Συγκεκριμένα είπε: «Ξέρετε τι συμβαίνει στη Ζάκυνθο και ειδικά στην περιοχή του Λαγανά, που μαζεύονται συγκεκριμένοι τουρίστες για να διασκεδάσουν και να κάνουν πράγματα που δεν κάνουν στη χώρα τους. Πρόκειται για συγκεκριμένη ποιότητα, και ήταν επόμενο να συμβεί το μοιραίο» σημείωσε.

Με αφορμή το φονικό ενός βρετανού τουρίστα από οδηγό ταξί, ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης, μιλώντας στο Σκάι, είπε πως πρέπει «να επανεξετάσουμε την ποιότητα του τουρισμού που επιθυμούμε ως χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον εννοεί την ποιότητα του τουρισμού που επιθυμεί η Ζάκυνθος ο κύριος δήμαρχος, και ας μην προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι το πρόβλημα το έχουμε ως χώρα. Τα χάλια του Λαγανά δεν υπάρχουν στην Κεφαλλονιά, δεν υπάρχουν στην Λευκάδα, δεν υπάρχουν στην Ιθάκη ούτε και στην Κέρκυρα, που επίσης δέχεται ορδές Βρετανών. Η Ζάκυνθος είναι ένα πολύ όμορφο νησί και οι ντόπιοι με την νοοτροπία "να τους τα πάρουμε" το έχουν καταστρέψει μόνοι τους. Ας μας πει ο κύριος, ποιό άλλο νησί έχουμε στην Ελλάδα με τα ποσοστά επισκεψιμότητας της Ζακύνθου, που να έχει τόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ουσιαστικά τοπικό δίκτιο συγκοινωνιών;;; Που να έχει στάσεις λεωφορείων τοποθετημένες από το 2007 αν δεν κάνω λάθος, χωρίς να γίνονται δρομολόγια; Που να χρεώνουν οι ταξιτζήδες 6 ευρώ για διαδρομή 200 μέτρων από το ένα σημείο του Λαγανά στο άλλο (γι'αυτό προφανώς δεν υπάρχουν και συγκοινωνίες); Που ακόμα και στα μπαρ εντός των ξενοδοχείων να σερβίρουν μπόμπες γεμίζοντας τα μπουκάλια από νταμιζάνες που απροκάλυπτα τους παραδίδουν οι προμηθευτές από τις κάβες; Λίγη τσίπα κυρ - δήμαρχε, που έμμεσα υποστηρίζεις με αυτά που λές πως φταίει ο νεκρός τουρίστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...