Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

30χρονη μητέρα αγνοείται 14 μήνες (βίντεο)

Η Όλγα Παυλίδου 31 χρόνων μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου του 2009 απ’ το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Δέκα περίπου μήνες μετά, βρέθηκε δολοφονημένος ο φίλος της και πατέρας του παιδιού της έξω από το Σιδηρόκαστρο Σερρών. Ο ίδιος όπως δήλωνε στους συγγενείς της, αναζητούσε την άκρη στη μυστηριώδη εξαφάνιση της Όλγας.
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και το «Τούνελ» επέστρεψε στη Μακεδονία για το θρίλερ που δείχνει να μην έχει τέλος, αυτό της νεαρής μητέρας Όλγας Παυλίδου.
Αποκαλύψεις για δολοφονίες από τη συμμορία που ευθύνεται τόσο για την εξαφάνιση της μητέρας, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν το τι έχει συμβεί, όσο και για την εκτέλεση του φίλου και πατέρα του παιδιού της.
Κατά τη διάρκεια της περασμένης εκπομπής η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ανέφερε με διακριτικότητα στο «Τούνελ», την ανεύρεση πτώματος δολοφονημένης γυναίκας στο Σεϊχ Σου.
Είναι η Όλγα ή κάποια με κοινά στοιχεία; Οι συγγενείς πιστεύουν το δεύτερο από τα ρούχα που είδαν, αλλά προχωράει η διαδικασία του DNA για να δώσει την τελική απάντηση.
Το «Τούνελ» βρέθηκε στο Σεϊχ Σου και εντόπισε ένα σημαντικό εύρημα στο σημείο που πέταξαν την άτυχη γυναίκα! Ένα ξύλινο μενταγιόν με την Παναγία την Ιεροσολυμήτισα, σύμφωνα με τους τηλεθεάτες που το είδαν στο σχετικό βίντεο. Ο ιατροδικαστής κύριος Ματθαίος Τσούγκας έδειξε και τα ρούχα που βρέθηκαν στο σκελετό της άγνωστης, μήπως και αναγνωριστούν απο συγγενείς τους.
Η εκπομπή επέστρεψε στα Οινόφυτα 13 μήνες μετά την απαγωγή, δολοφονία και εξαφάνιση του πτώματος της γερόντισσας Παναγιώτας Σκλια- Ρομπέσκου, όπως όλα πλέον δείχνουν. Αφορμή η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θήβας, εναντίον συγκεκριμένου προσώπου από το γνώριμο περιβάλλον της ηλικιωμένης. Μια σειρά από αδικήματα για ψευδορκία μάρτυρα και απόκρυψη της αλήθειας, θα απασχολήσουν σύντομα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θήβας. Οι συγγενείς της περιμένουν την απάντηση για το ποιος τη σκότωσε και που εξαφανίστηκε το πτώμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...