Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

25.000 Volt χτύπησαν 12χρονο που έκανε γκράφιτι σε βαγόνι τρένου

Δωδεκάχρονος κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα τάσης 25.000 Volt την ώρα που έκανε γκράφιτι σε βαγόνι που ήταν εγκαταλειμμένο στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στη Λάρισα. Ο άτυχος ανήλικος βρισκόταν με έναν φίλο του στο αμαξοστάσιο και έκαναν γκράφιτι, όταν κάποια στιγμή ο 12χρονος ανέβηκε στην οροφή βαγονιού και πλησίασε τα καλώδια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, χωρίς όμως να έρθει σε επαφή. Ωστόσο, εξαιτίας της μεγάλης τάσης του ρεύματος κεραυνοβολήθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Αμέσως ο φίλος του έτρεξε για βοήθεια και το αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γενικό νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης έχοντας υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού. Εκεί οι γιατροί, αφού του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, αποφάσισαν να δώσουν εντολή για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών, αφού στη Λάρισα δεν λειτουργεί τμήμα αντιμετώπισης εγκαυμάτων. Ετσι, ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο ανήλικοι μπήκαν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους και μάλιστα κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στα βαγόνια, τα οποία άρχισαν να ζωγραφίζουν. Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ. Οπως λένε, θα έπρεπε το αμαξοστάσιο να έχει περισσότερους φύλακες οι οποίοι να εποπτεύουν τον χώρο προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή ανυποψίαστων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...