Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ξεκινά η ηλεκτροκίνηση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες ηλεκτροκίνησης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μέχρι το Κιάτο, καθώς οι εργασίες βρίσκονται  στο τελευταίο στάδιο και σύντομα η ανάδοχος εταιρεία, ΕΡΓΟΣΕ, θα παραδώσει ολοκληρωμένο το έργο, το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου.

Με την ηλεκτροκίνηση του Προαστιακού, που αναμένεται να γίνει μέσα στο Μάιο, θα μειωθούν σημαντικά οι χρόνοι της διαδρομής Κιάτου-Πειραιά, καθώς τα τρένα θα μπορούν να αναπτύσσουν ταχύτητες που θα φτάνουν και τα 160 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ παράλληλα θα τεθεί σε λειτουργία και το σύστημα τηλεματικής, μέσω του οποίου το κέντρο ελέγχου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται οι συρμοί.

Επίσης, με την ηλεκτροκίνηση θα πρέπει να αλλάξουν και οι συρμοί, καθώς οι υπάρχοντες ντιζελοκίνητοι θα αποσυρθούν και θα δρομολογηθούν σε άλλες διαδρομές και τη θέση τους θα πάρουν νέοι, σύγχρονοι ηλεκτροκίνητοι.

Μέχρι τώρα ηλεκτροκίνητο είναι το δίκτυο του Προαστιακού από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας μέχρι το σταθμό των Aνω Λιοσίων.

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...