Κυριακή 18 Απριλίου 2010


Η INTERAMERICAN ενισχύει την ασφαλιστική παρουσία της και αναπτύσσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της στον τομέα υγείας στην Πελοπόννησο, επεκτείνοντας το δίκτυο Medisystem στην Τρίπολη και τη Σπάρτη, όπου διατηρεί και Γραφεία Πωλήσεων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με 6 ιατρούς και 2 διαγνωστικά κέντρα στην Σπάρτη και με 7 ιατρούς και 2 διαγνωστικά κέντρα στη Τρίπολη, με στόχο να καλύψει τις τοπικές ανάγκες πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας για κάθε ασφαλισμένο της με πρόγραμμα Medisystem. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καινοτόμο σύστημα  υγείας Medisystem της INTERAMERICAN βρίσκεται στον δωδέκατο χρόνο λειτουργίας και καλύπτει με ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών υγείας –από την ιατρική επίσκεψη και τη διάγνωση μέχρι τη νοσηλεία- τον ασφαλισμένο. Τα νέα προγράμματα Medisystem χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερα προσιτό κόστος (20% - 40% φθηνότερο ασφάλιστρο σε σχέση με τα παλαιά προγράμματα) και τις βελτιωμένες παροχές. “
Απευθυνόμαστε σε έναν ευρύτερο πληθυσμό υπηρετώντας το δόγμα της εταιρείας, που είναι το δικαίωμα στην υγεία για όλους και διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών σε όλο το φάσμα των αναγκών φροντίδας της υγείας και όχι απλά ένα ασφαλιστικό προϊόν”, τονίζει ο κ. Γ. Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Υγείας της εταιρείας. 

Στον τομέα  υγείας, το 2009 η INTERAMERICAN πραγματοποίησε 114 εκατ. ευρώ εγγεγραμμένα ασφάλιστρα (έναντι 113 εκατ. το 2008) και είχε πολύ καλό combined ratio (συνδυασμένο δείκτη), που διαμορφώθηκε στο 82% και είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς διαχείρισης του τομέα και του ελέγχου του κόστους. Η εταιρεία έχει εισαγάγει την καινοτομία της απευθείας πληρωμής των χειρουργών του δικτύου Medisystem απαλλάσσοντας τον ασφαλισμένο από τις διαδικασίες συναλλαγής και προωθεί, μεταξύ των προγραμμάτων, και δύο ετησίως ανανεούμενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...