Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σπίτι κατέρρευσε και έγινε τάφος για δύο άτομα

Στους δύο νεκρούς ανέρχεται τελικά ο τραγικός απολογισμός από την κατάρρευση, κατά τη διάρκεια εργασιών αναστήλωσης ,τμήματος παλιού σπιτιού στο συνοικισμό Βαρόσι της Έδεσσας, που είχε ως αποτέλεσμα να καταπλακωθούν τέσσερα άτομα.

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 41χρονος, υπήκοος Αλβανίας, και βαρύτατα η 66χρονη συνιδιοκτήτρια του σπιτιού, που αρχικά μεταφέρθηκε μαζί με τους άλλους δύο τραυματίες, στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Σύμφωνα, με τον ο διοικητή του νοσοκομείου Έδεσσας, Βασίλη Δαβόρα στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά εξαιτίας της κατάστασής της κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσηλευτικό ίδρυμα η γυναίκα εξέπνευσε.

Ο κ. Δαβόρας, σημείωσε επίσης, ότι στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε και δεύτερος τραυματίας, υπήκοος Αλβανίας, ενώ ο τρίτος τραυματίας, 41 ετών και συνιδιοκτήτης το σπιτιού νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Κρίσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση του 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Βασίλης Καλπακίδης, και συμπλήρωσε ότι οι γιατροί δίνουν αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...