Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Έσπερναν» στο δάσος… ηρωίνη!

Ένα ολόκληρο δάσος είχαν μετατρέψει  σε κρυψώνα δύο 30χρονοι έμποροι ναρκωτικών, για να μην μεταφέρουν μαζί τους τις μεγάλες ποσότητες ηρωίνης που διακινούσαν σε τοξικομανείς της Αχαΐας και της Ηλείας! Για να βρεθούν οι «καβάντζες» τους χρειάστηκε πραγματικό… σαφάρι από τους αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν στενά την δασική έκταση στην περιοχή Χιόνια Τριταίας, όπου είχαν πληροφορίες ότι οι ύποπτοι κρύβουν τα ναρκωτικά, Μόλις τους είδαν να φτάνουν με ένα αυτοκίνητο, τους παρακολούθησαν χωρίς εκείνοι να τους αντιληφθούν και τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω την στιγμή που έβγαζαν μέσα από το έδαφος μία νάιλον συσκευασία με 20,5 γραμμάρια ηρωίνης και μία συσκευασία από μονωτική ταινία με ηρωίνη βάρους 149 γραμμαρίων!

Ολόγυρα και σε ακτίνα περίπου 30 μέτρων, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες άλλες τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης, κομμάτια από μονωτική ταινία και διαφανείς συσκευασίες, μαύρες σακούλες σκουπιδιών που προστάτευαν από την υγρασία τα αποθηκευμένα ναρκωτικά και μία ζυγαριά ακριβείας! Πάνω στους δύο δράστες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, κατασχέθηκαν 2.250 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών και έξη κινητά τηλέφωνα τα οποία εξετάζονται.
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...