Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μαγνησία: Αγνοείται επί 15 ημέρες ένας 48χρονος Ιταλός

Με μια ανεξήγητη καθυστέρηση οκτώ ημερών ενημερώθηκε οι αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας για την εξαφάνιση ενός 48χρονου Ιταλού εμπόρου γεωργικών μηχανημάτων στην περιοχή του Πτελεού! Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από ομάδες διάσωσης, αλλά μόνο το αυτοκίνητο του αγνοούμενου έχει βρεθεί ως τώρα…

Ο Ιταλός βρισκόταν στον Πτελεό εδώ και δύο εβδομάδες μαζί με άλλους τέσσερις συμπατριώτες του και προσπαθούσαν να πουλήσει τα προϊόντα τους σε αγρότες της περιοχής. Όμως, αν και τα ίχνη του έχουν χαθεί από τις 19 Οκτωβρίου, ωστόσο κανείς δεν το κατήγγειλε παρά το μεσημέρι της Τετάρτης! Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μαζί με αστυνομικούς, κατοίκους της περιοχής και εθελοντές, άρχισαν έρευνες αναζητώντας τα ίχνη του 48χρονου αλλοδαπού.

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του αγνοουμένου κοντά στον Πτελεό, σε ένα σημείο όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ο Ιταλός εθεάθη να κινείται πριν από περίπου δέκα ημέρες. Όμως, μέσα σε αυτό δεν βρέθηκαν στοιχειά που να δείχνουν τι μπορεί να του συνέβη. Η έρευνα συνεχιζόταν ως αργά το βράδυ χωρίς αποτέλεσμα και θα ξανάρχιζε το πρωί της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...