Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Τον σκότωσε μέσα σε ουζερί για τα μάτια μιας γυναίκας !

Για τα μάτια μιας γυναίκας σκότωσε με μαχαίρι ένας Αλβανός 34χρονο ομοεθνή του μέσα σε ουζερί της Λαμίας. Το φονικό εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια των λιγοστών θαμώνων που βρίσκονταν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο κατάστημα που δεν μπορούσαν να καταλάβουν ούτε τα κίνητρα ούτε τι ακριβώς εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια τους .
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας τρεις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής που βρίσκονταν μέσα στο ουζερί δέχθηκαν επίθεση από άλλους τρεις αλλοδαπούς που μπήκαν στο κατάστημα και κατευθύνθηκαν στο τραπέζι τους.
Ένας από τους τρεις αλλοδαπούς που μπήκαν στο κατάστημα, αλβανικής καταγωγής, έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι και μαχαίρωσε τον 34χρονο ενώ οι άλλοι δύο άρχισαν να χτυπούν με σιδερογροθιές τους υπόλοιπους που ήταν στην παρέα.
Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία ο ένας από τους δράστες κατοικεί μόνιμα στη Λαμία και είχε διένεξη μαζί τους για μια γυναίκα.
Η αστυνομία γνωρίζοντας τα στοιχεία του ενός από τους 3 δράστες προχώρησε σε προσαγωγές αλλοδαπών ενώ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το ανθρωποκυνηγητό σε διάφορα στέκια αλλοδαπών τόσο στη Λαμία όσο και στην Περιφέρεια για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...