Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Υγιής βρέθηκε 87χρονος που αγνοούνταν από την Κυριακή στον Όλυμπο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για έναν 87χρονο τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον Όλυμπο.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης από μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας ημίγυμνος (δεν φορούσε την μπλούζα του) και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο 87χρονος, κάτοικος Λάρισας, την Κυριακή είχε πάει με άλλα περίπου 40 μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου για πεζοπορία στη περιοχή του Ολύμπου. Κάποια στιγμή, όταν τα άτομα χωρίστηκαν σε υποομάδες για να συνεχίσουν την περιήγησή τους, έχασε τον προσανατολισμό του και δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από αλτσχάϊμερ. Ακολούθως κινήθηκε προς τη Πιερία και έκτοτε αναζητείτο.

Στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του πήραν μέρος πυροσβέστες, αστυνομικοί και ορειβάτες που γνωρίζουν καλά τη περιοχή. Τελικά βρέθηκε και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. «θα περιμένουμε να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις για να μας αποκαλύψει το 'μυστικό' του. Δηλαδή πως άντεξε επί δύο ημέρες στον Όλυμπο, ημίγυμνος και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...