Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

"Ναυμαχία" των κατοίκων της Πέρδικας Θεσπρωτίας με ερευνητικό σκάφος της ΔΕΠΑ!

Ξεσηκώθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι κάτοικοι της Πέρδικας Θεσπρωτίας,όταν εντόπισαν ένα σκάφος,με σημαία Παναμά,που φέρει το όνομα "GEO PROTECROR" να κάνει γεωλογικές έρευνες,για λογαριασμό της ΔΕΠΑ,ανοιχτά της παραλίας "Πράπα-Μάλι".

Στο σημέιοέσπευσαν αμέσως δεκάδες κάτοικοι της περιοχής με αλιευτικά σκάφη και επικεφαλής τον αντιδήμαρχοΗγουμενίτσας κ. Σπύρο Κώστα,καθώς και τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Πέρδικας κ. Σπύρο Ζωγράφο.

Οι ψαρόβαρκες των κατοίκων περικύκλωσαν το ερευνητικό σκάφος και ζήτησαν να απομακρυνθεί από την περιοχή. Αυτή την ώρα το σκάφος απομακρύνεται από την περιοχή, κατευθύνεται στα ανοιχτά,προς την βραχονησίδα "Δασκάλια",που βρίσκεται ανάμεσα από τους Παξούς και τους Αντίπαξους.

Να θυμίσουμε πως προχθές,κλιμάκιο της ΔΕΠΑ,αποτελούμενο από μηχανικούς, τοπογράφους και γεωλόγους, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθυντή Διεθνών Δραστηριοτήτων της επιχείρησης κ. Αντώνη Νάτσικα επισκέφθηκε και την περιοχή "Ομπρέλα 2" και μόλις έγιναν αντιληπτοί,οι κάτοικοι ζήτησαν την απομάκρυνσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...