Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο κλέφτης δεν είδε την… τζαμαρία!

Τα ψώνια ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους δύο νεαρούς αλλοδαπούς που περιφέρονταν μέσα σε ένα μίνι μάρκετ στην Πάτρα. Στόχος τους ήταν ο φορητός υπολογιστής του ιδιοκτήτη και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τα αρπάξουν. Όμως, η διαφυγή τους δεν ήταν και τόσο εύκολη!

Όταν οι δυο μετανάστες είδαν ότι ο ιδιοκτήτης δεν κοιτούσε προς το μέρος τους, άρπαξαν το laptop που βρισκόταν επάνω στον πάγκο και έκαναν να φύγουν. 
 
Όμως, ο καταστηματάρχης τους αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές… Ο ένας από τους δράστες κατάφερε να διαφύγει. Ο δεύτερος, όμως, ένας 27χρονος Τυνήσιος, πανικοβλήθηκε από τις φωνές και έπεσε τρέχοντας πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά!
 
Εκεί τον βρήκαν με χαμένες τις αισθήσεις του οι αστυνομικοί που τον μετέφεραν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και, αργότερα, στο τμήμα.

Κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε στους δρόμους της Πάτρας, όταν ενα ύποπτο αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο που έκανε μπλόκο της ΟΠΚΕ. Ο οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς στα στενά, αλλά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε κοντά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. 
 
Ο 35χρονος Αλβανός οδηγός διέφυγε και παραδόθηκε αργότερα μόνος του στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ οι επιβάτες –δύο Αλβανοί 23 και 31 χρόνων- συνελήφθησαν επί τόπου. Ο 23χρονος είχε πετάξει στο έδαφος ένα πιστόλι 9 χιλιοστών με 15 σφαίρες στη γεμιστήρα , ενώ πάνω στον 31χρονο βρέθηκε μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...