Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Διαχειριστικός έλεγχος για την «Αργώ»

Διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στη Δημοτική Τουριστική Επιχείρηση Βόλου (ΔΗΤΕΒ) για την υπόθεση του πλοίου Αργώ από τον Σεπτέμβριο 2007 ως το τέλος του 2008, από οικονομικούς επιθεωρητές της Οικονομικής Επιθεώρησης Θεσσαλίας, διέταξε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, Καλλιόπη Γερακούδη.

Όπως επισημαίνεται σε έγγραφο που εστάλη στο Δήμο Βόλου, ενώ η απόφασή της Γενικής Γραμματέως είναι από τις 28/2/2011, η κα Γερακούδη διατάσσει έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο στη ΔΗΤΕΒ, για την υπόθεση της Αργούς, για το διάστημα από Σεπτέμβριο 2007 μέχρι και το 2008. Ο διαχειριστικός έλεγχος ανατίθεται σε επιθεωρητές της Οικονομικής Επιθεώρησης Θεσσαλίας.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό έπειτα από καταγγελία που έγινε στην εισαγγελία Λάρισας για οικονομικές ατασθαλίες στη διαχείριση του ταξιδιού της Αργούς, το Πταισματοδικείο της Λάρισας με έγγραφό τους ζήτησε από την οικονομική επιθεώρηση Λάρισας και την κυρία Γερακούδη να προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο.

Η οικονομική επιθεώρηση Λάρισας μέσα στο 2010 ζήτησε από την κ. Γερακούδη τον ορισμό οικονομικών επιθεωρητών, πράγμα που εκείνη έπραξε αφού ζήτησε να τους υποδείξει το υπουργείο Οικονομικών.
http://www.trikalanews.gr/article/25800/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...