Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Δημοκρατική Συμμαχία: Ομάδα Πρωτοβουλίας Κορίνθου

Στην πόλη της Κορίνθου βρέθηκε ο υπεύθυνος του τομέα Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με το Συντονιστή Περιφερειακής Οργάνωσης, κ. Θ. Κούβελο, και τον τομεάρχη Οργανωτικού, υπεύθυνου Κορινθίας, κ. Ν. Ντίνο, όπου και προέδρευσε σύσκεψης με τοπικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τα οργανωτικά θέματα του κινήματος, αλλά και την προετοιμασία δημιουργίας της τοπικής Ομάδας Πρωτοβουλίας του κινήματος.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής παραχώρησε  Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Ξενοδοχείο «ΚΟΡΙΝΘΟΣ», κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε την οργανωτική ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε όλη την Επικράτεια, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα οργανωτικά βήματα τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας του νομού, όπου η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Κατά τη συνεδρίαση, ο Βουλευτής ενημέρωσε τα στελέχη της Συμμαχίας για τον οργανωτικό προγραμματισμό και την ενίσχυση της δομής του κινήματος σε όλη την Επικράτεια. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε θέματα περιφερειακής οργάνωσης του κινήματος και επέκτασης της οργανωτικής δομής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο νομό Κορίνθου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η Ομάδα Πρωτοβουλία της Κορίνθου.
Στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης λόγος έγινε όχι μόνο στα οργανωτικά θέματα, αλλά και ζητήματα που αφορούν το νομό Κορίνθου, ενός νομού με υψηλό ποσοστό ανεργίας και βασικές ελλείψεις σε έργα υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...