Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Αυτοπυρπολήθηκε 37χρονος στα Χανιά

Πανικός προκλήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία της Σπλάντζιας όταν ένας 37χρονος Χανιώτης επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτοπυρπολισμό!
 Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 37χρονο έσωσε η άμεση παρέμβαση ενός ατόμου ο οποίος κατάφερε να σβήσει τη φωτιά με πυροσβεστήρα, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε αμέσως μετά στο Νοσοκομείο Χανίων με εκτεταμένα εγκαύματα δευτέρου βαθμού.  Το γεγονός σημειώθηκε στην πλατεία όταν ακόμα υπήρχε αρκετός κόσμος. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο έκπληκτοι είδαν τον 37χρονο να λούζεται με βενζίνη και να βάζει φωτιά. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή απελπισίας δεν είναι ακόμα γνωστοί.
   Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργος Αρχοντάκης σημείωσε ότι ο 37χρονος έχει υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε ποσοστό 90% και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων: "Τα εγκαύματα δεν είναι βαθιά παρότι είναι εκτεταμένα. Αν ήταν τρίτου βαθμού θα είχε πεθάνει", είπε ο κ. Αρχοντάκης και πρόσθεσε ότι άμεσα δεν κινδυνεύει η ζωή του 37χρονου. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος σε τέτοιες περιπτώσεις από ενδεχόμενες επιπλοκές που αφορούν λοιμώξεις κ.α., ενώ ανέφερε ότι ο τραυματίας παρακολουθείται και από ομάδα ψυχιάτρων. ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...