Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τον σκότωσαν και τον έθαψαν σε κοτέτσι

Σε ένα κοτέτσι στην αυλή του σπιτιού τους είχαν θάψει το πτώμα 39χρονου, ένας 20χρονος και η 40χρονη φίλη του, οι οποίοι συνελήφθησαν, στους Σιταγρούς Δράμας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στο σπίτι των δραστών ύστερα από έρευνα για τον εντοπισμό του 39χρονου, ο οποίος είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος από τις 10 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε θαμμένο σε βάθος 1,5 μέτρου στο κοτέτσι του σπιτιού των δραστών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το έγκλημα, που αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές, διαπράχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα όταν ο 20χρονος στραγγάλισε με σχοινί το θύμα.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της 40χρονης έθαψαν το πτώμα, ενώ του αφαίρεσαν την κάρτα ανάληψης μετρητών, την οποία και χρησιμοποιούσαν.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν δύο φυτά κάνναβης, που καλλιεργούσαν από κοινού οι  δράστες, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το ζευγάρι ομολόγησε την πράξη του, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...