Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Επίθεση σε αστυνομικούς στα Ανώγεια



4Ιουνίου
Απρόκλητη επίθεση με ξύλα, καδρόνια και μεταλλικά αντικείμενα από ομάδα 45 περίπου ατόμων δέχτηκαν αστυνομικοί, ενώ πραγματοποιούσαν κατ’ οίκον έρευνα χθες στα Ανώγεια.
Την ώρα της επίθεσης οι αστυνομικοί ερευνούσαν οικία παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού που είχε σημειωθεί δύο ημέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης την περασμένη Τρίτη, διαπιστώθηκε η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών, ενώ στο χώρο βρέθηκαν 26 κάλυκες πυροβόλων όπλων.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πάντως, εκμεταλλευόμενος την έκρυθμη κατάσταση που επικράτησε τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Στο σπίτι του ωστόσο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm, 35 φυσίγγια και ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου.
Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, μετά το επεισόδιο σε βάρος των αστυνομικών, σχηματίστηκε δικογραφία για έξι δράστες ηλικίας από 25 έως 51 ετών, εκ των οποίων οι τρεις κατηγορούνται και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...