Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Απέτρεψε το φονικό, κατηγορείται και από πάνω


Σκόπευε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγο του και να αυτοκτονήσει, όμως τη στιγμή που την μαχαίρωνε του επιτέθηκε με ένα τηγάνι η ανήλικη κόρη του και τον έθεσε εκτός μάχης. Η 37χρονη μητέρα της, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, ο πατέρας συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όμως ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και στην 17χρονη κόρη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και την έστειλε σε ανακριτή, όπου θα απολογηθεί αύριο!

Η άσκηση αυτής της δίωξης προκάλεσε έκπληξη στους συγγενείς της οικογένειας, που νωρίτερα είχαν σφίξει στην αγκαλιά τους το 17χρονο κορίτσι που έσωσε τη ζωή της μητέρας του. Η 17χρονη κρατείται από την Κυριακή το βράδυ που σημειώθηκε το περιστατικό στα κρατητήρια.

Ο 48χρονος πατέρας της πήγε την Κυριακή , στις 8 το βράδυ στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Χερσόνησο και απαίτησε από τις κόρες του, 17 και 10 ετών να φύγουν γιατί ήθελε να μιλήσει με τη μητέρα τους. Ακολούθησε καβγάς και ενώ βρισκόταν στα σκαλοπάτια του σπιτιού, ο 48χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 37χρονη και άρχισε να τη χτυπά στο λαιμό. Τα κορίτσια προσπάθησαν να τον απομακρύνουν τραβώντας τον από τα ρούχα και τελικά άρπαξαν ένα τηγάνι με το οποίο η μεγαλύτερη τον χτύπησε δυνατά στο κεφάλι αναγκάζοντας τον να εγκαταλείψει τα φονικά του σχέδια. Η μητέρα αιμόφυρτη βγήκε στο δρόμο με τα παιδιά ενώ η Αστυνομία που έφτασε ειδοποιημένη από τους γείτονες, συνέλαβε τον 48χρονο άνδρα.

Στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα σκότωνε τη γυναίκα του και θα έθετε τέλος στη ζωή του. Έγραφε μάλιστα ότι ήθελε να τους βάλουν στον ίδιο τάφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...