Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χίο


Στη σύλληψη 5 ατόμων, 4 Ελλήνων και ενός αλλοδαπού, για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν οι λιμενικοί της Χίου.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής κατά την άφιξη του πλοίου της γραμμής από Πειραιά ο εκπαιδευμένος σκύλος του Λιμεναρχείου εντόπισε ναρκωτική ουσία σε ένα σακίδιο στρατιωτικού τύπου που είχαν δύο νεαροί επιβάτες.Βρέθηκαν στην κατοχή τους, πέντε πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους 4,15 κιλών, καθώς επίσης και άλλες δύο συσκευασίες, μία χάρτινη και μία πλαστική, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 156,5 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια οι δύο νεαροί ηλικίας 19 και 18 ετών αντίστοιχα υπό την άγρυπνη φρούρηση των αντρών του Λιμεναρχείου πήγαν στο ξενοδοχείο όπου είχαν κανονίσει να μείνουν και όλοι περίμεναν να δουν ποιοι θα ήταν οι αγοραστές. Πράγματι στις 3 μ.μ. συνελήφθηκαν επ’ αυτοφώρω 3 ενήλικοι Χιώτες που πήγαν να πάρουν τις ναρκωτικές ουσίες.
Και οι 5 με εντολή του εισαγγελέα θα οδηγηθούν την Τρίτη στον ανακριτή κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις. Μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι στο Λιμεναρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...