Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Σορός άνδρα «χτισμένη» στο δάπεδο ντουζιέρας στο Διακοφτό

Μέσα στο δάπεδο ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοφτό Αχαΐας αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό ενός άγνωστου άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Η αστυνομία εκτιμά πως η σορός ανήκει σε άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαΐου 2009 στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, έγινε έρευνα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Διακοφτού.

Κάποια στιγμή κρίθηκε αναγκαία η ανασκαφή του δαπέδου της ντουζιέρας που βρίσκεται στο υπόγειο της κατοικίας και τελικά στις 19:00 εντοπίστηκε η σορός του άγνωστου άντρα που βρισκόταν σε αποσύνθεση. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το σώμα είχε ταφεί στην μπανιέρα, είχε καλυφθεί με αδρανή υλικά και τσιμέντο πάχους 10 εκατοστών που είχε επικαλυφθεί με πλακίδια και μετατραπεί σε ντουζιέρα.

Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Πατρών και μετά την πρώτη εξέταση η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου και ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς του με τη μέθοδο DNA. 

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο όταν στο σπίτι διέμενε αλλοδαπή γυναίκα, η οποία αφού έκανε τις εργασίες τροποποίησης της μπανιέρας, στη συνέχεια εξαφανίσθηκε και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...