Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Υπεξαίρεσε 3 εκ. ευρώ από τράπεζα της Λάρισας

Μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις υπεξαιρέσεων στα τραπεζικά χρονικά εντοπίστηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα σε κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" της Λάρισας. Αναλυτικά:
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, διευθυντικό στέλεχος καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στη Λάρισα, κατηγορείται ότι πήρε από λογαριασμούς πελατών χρηματικά ποσά που φτάνουν τα 3 εκ. ευρώ, για την ακρίβεια 2.972.000! Βέβαια η τράπεζα, μόλις εντόπισε την κλοπή, κινήθηκε ακαριαία θέτοντας σε αργία το συγκεκριμένο στέλεχος και αποκαθιστώντας άμεσα τις καταθέσεις των πελατών της αλλά το ποσό είχε ήδη κάνει φτερά!
Όπως ήταν αναμενόμενο η υπόθεση αυτή σήμανε συναγερμό σε όλα τα επίπεδα της τράπεζας και ο εσωτερικός έλεγχος που ακολούθησε κατέληξε σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο τέθηκε αμέσως σε αργία με τα γνωστά επακόλουθα.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αναλήψεις γίνονταν από προθεσμιακούς λογαριασμούς πελατών στο συγκεκριμένο κατάστημα, ενώ λέγεται ότι και στα υψηλότερα κλιμάκια είχαν φτάσει κάποιες νύξεις για τον ιδιαίτερα ακριβό τρόπο ζωής του εν λόγω στελέχους. Η αποκάλυψη όμως της υπεξαίρεσης προήλθε από πελάτη με προθεσμιακή κατάθεση ο οποίος είδε περίεργες κινήσεις στον λογαριασμό του.
Για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη έσπευσε σε άλλο κατάστημα της Πειραιώς, στο νομό Λάρισας, όπου και βεβαιώθηκε ότι έχουν πραγματοποιηθεί παράνομες αναλήψεις εν αγνοία του.
Περισσότερα προσεχώς…
http://larissa-antinews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...