Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΡΟΔΟΣ: Έρευνα για το παιδάκι που τρυπήθηκε από σύριγγα

Την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προκάλεσε ο τραυματισμός ενός παιδιού από μεταχειρισμένη σύριγγα με υπολείμματα ναρκωτικών μέσα στο σχολικό συγκρότημα του «Βενετόκλειου» στην Ρόδο. Ο εισαγγελέας παρήγγειλε στην...

Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να εξακριβωθεί ποιοι έχουν ευθύνες και να κατηγορηθούν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, αλλά ένα 15νθήμερο αγωνίας περιμένει τους γονείς του θύματος, που θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν προσβλήθηκε από τον ιό του AIDS ή της ηπατίτιδας. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι, ο συμμαθητής του οποίου βρήκε την χρησιμοποιημένη σύριγγα την οποία είχε πετάξει κάποιος χρήστης ναρκωτικών και, αγνοώντας την επικινδυνότητά της, την κάρφωσε στη μικρή του φίλη!

Οι διευθυντές των τεσσάρων δημοτικών σχολείων που στεγάζονται στο «Βενετόκλειο» ζήτησαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης με αναφορά τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου που κοινοποίησαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Όπως επισημαίνουν, μετά το τραγικό περιστατικό κινητοποιήθηκαν συνεργεία του Δήμου που καθάρισαν τον χώρο, στον οποίο βρέθηκαν άλλες δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες! Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται πίσω από την αυλή του συγκροτήματος όπου παίζουν τα ανυποψίαστα παιδιά, είναι γεμάτος με σκουπίδια και είναι αφύλακτος και εύκολα προσβάσιμος!


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...