Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τραγικό τέλος για 40χρονο που τον χτύπησε ρεύμα

Τραγικό τέλος είχε ένας 40χρονος από το Ρέθυμνο ο οποίος έπεσε από ύψος 5 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός κοριτσιού 2 ετών, τοποθετούσε προβολείς ενόψει του πανηγυριού που έκανε το χωριό του κάθε χρόνο όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, όταν ο άτυχος 40χρονος (ιδιωτικός υπάλληλος), που έμενε με την οικογένειά του στο χωριό Αγιος Ανδρέας του δήμου Νικηφόρου Φωκά, βοηθούσε -όπως κάθε χρόνο- στις προετοιμασίες για το πανηγύρι του χωριού του τοποθετώντας περιφερειακά τα φώτα στον χώρο του δημοτικού σχολείου όπου θα γινόταν η γιορτή. Ο άνδρας ήταν ανεβασμένος σε μία μεγάλη σκάλα όταν κάποια στιγμή -για άγνωστο λόγο- επανήλθε η ροή του ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο τον τίναξε και τον έριξε στο έδαφος από ύψος 5 μέτρων. Δυστυχώς, ο 40χρονος πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μετά το δυστύχημα, όπως ήταν αναμενόμενο, το πανηγύρι δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ οι κάτοικοι που έχουν συγκλονιστεί προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του άτυχου άνδρα.

Στο μεταξύ, το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια πτώσης και θανάτου του 40χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...