Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Πέρασε τον βιαστή για τον φίλο της

Μια υπόθεση βιασμού για γέλια και για κλάματα, που όμοια της μόνο στα Μάλια της Κρήτης μπορεί κάποιος να ακούσει, διερευνούν οι αστυνομικοί.

Νεαρή Βρετανίδα κατήγγειλε ότι, την ώρα που κοιμόταν, ς μπήκε κάποιος …γνωστός της από την ανασφάλιστη πόρτα του δωματίου, όπου διέμενε, και αφού άρχισε να την χαϊδεύει, την ξύπνησε και της ζήτησε να κάνουν έρωτα.

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι η 22χρονη μπέρδεψε τον νυχτερινό επισκέπτη με τον σύντροφο της, ο οποίος τύφλα στο μεθύσι, ροχάλιζε στην άλλη άκρη του κρεβατιού!

Η ερωτική συνεύρεση της 22χρονης με τον γνωστό της, μετατράπηκε σε βιασμό, μόλις η νεαρή κοπέλα ξεθύμανε από το μεθύσι και συνειδητοποίησε, τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.

Είχε, όπως είπε, την λανθασμένη εντύπωση ότι ο νεαρός που άρχισε να την χαϊδεύει ήταν ο φίλος της και έτσι πρόθυμη ικανοποίησε τις ερωτικές επιθυμίες του, ενώ ήταν ένας κοινός γνωστός του ζευγαριού.

Η υπόθεση πάντως δεν είναι το μοναδικό έκτροπο στα Μάλια, καθώς οι μεθυσμένοι Βρετανοί κάνουν ότι μπορούν για να επιβεβαιώσουν την φήμη που τους ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Έτσι ένας 26χρονος, τύφλα στο μεθύσι, κατέβασε την βερμούδα του και επιδείκνυε στους περαστικούς, σε κεντρικό δρόμο της πόλης τα …προσόντα του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτός ο νεαρός ξεμέθυσε λίγη ώρα αργότερα, αλλά στο κρατητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...