Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ξήλωσαν παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας οι κάτοικοι στην Πρέβεζα!

Mε την συμμετοχή δεκάδων κατοίκων και παραθεριστών από το Δημοτικό Διαμέρισμα του Μύτικα, τον Δήμο και εκπροσώπους φορέων της Πρέβεζας έγινε σήμερα το πρωί η απομάκρυνση παράνομα τοποθετημένης κεραίας κινητής τηλεφωνίας από ταράτσα ξενοδοχείου της περιοχής.
 
Οι κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του ξενοδοχείου και αντιπροσωπεία από αυτούς μαζί με τα μέλη της επιτροπής κατά των παράνομων κεραιών και τον δήμαρχο κ .Κλαπα ανέβηκαν στην ταράτσα και απομάκρυναν την καμινάδα μέσα στην οποια ήταν τοποθετημένη η κεραία.
 
Η απόφαση για την απομάκρυνση της κεραίας πάρθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας αλλά και των κατοίκων του Μύτικα οι οποίοι σε γενική συνέλευση αποφάσισαν την άμεση απομάκρυνση της εγκατάστασης.Στις δηλώσεις τους οι φορείς υπογράμμισαν καταρχήν την ευαισθησία και την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι κάτοικοι.
 
«Αντιλαμβάνονται όλοι οι πολίτες ότι όταν θα υπάρξει τοποθέτηση παράνομων κεραιών πράξη που σημαίνει παράνομα κέρδη, προσβολή των ανθρώπων ή ακόμη και προβλήματα υγείας η ίδια η κοινωνία θα είναι εκείνη που θα αντιδρά αρκεί να βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι να παίρνουν την υπόθεσή πάνω τους» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας ζητώντας από την πολιτεία να βάλει τέλος στην ασύδοτη δράση των πολυεθνικών εταιριών κινητής τηλεφωνίας.
 
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανατολιωτάκης τόνισε ότι η παρουσία του στην κινητοποίηση υπογραμμίζει την κοινή στάση του Δημοτικού Συμβουλίου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα εκτιμώντας ότι η μεγάλη παρουσία πολιτών όλων των ηλικιών αποδεικνύει ότι η κοινή γνώμη έχει ευαισθητοποιηθεί στο θέμα των παράνομων κεραιών.
 
Την ικανοποίησή του τόσο ως κάτοικος του Μύτικα όσο και ως γιατρός εξέφρασε ο καρδιολόγος Γιάννης Νόβας ο οποίος ανέφερε ότι οι περισσότερες μελέτες που χρησιμοποιούνται στα δικαστήρια «αντλούνται» από τα αρχεία των εταιριών.Καταλήγοντας δε ο κ.Νόβας κάλεσε τους πολίτες να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους για πάρα πολλά ζητήματα προβλέποντας ότι το μέλλον θα είναι πιο οδυνηρό ακόμα.
 
Το παρών στην κινητοποίηση έδωσαν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μύτικα Γιώργος Νόβας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστος Δημόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Γιώργος Φραγκούλης, ο Κώστας Αρβανίτης και πολλοί ακόμη φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...