Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Επίδειξη με ποδήλατα BMX και Παρκούρ στο Φρούριο της Λάρισας


Γεύση από υψηλού επιπέδου επίδειξης «χορού με ποδήλατα» θα πάρουν οι επισκέπτες της πλατείας Λαμπρούλη στο λόφο του Φρουρίου της Λάρισας με την παρουσίαση της επίδειξης ΒΜΧ από τους καλύτερους Έλληνες αναβάτες. 

Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό διοργανώνουν ένα τριήμερο θεαματικών επιδείξεων ποδηλάτου με τους αναβάτες Λευτέρη Πάτα και Δημήτρη Πακαρλιώτα οι οποίες αναμένεται να καταπλήξουν τους επισκέπτες. Έχοντας διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό τους οι δύο αναβάτες θα επιδείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους κάνοντας το ΒΜΧ ποδήλατα τους κυριολεκτικά να... «χορεύουν» σήμερα Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πλατείας Λαμπρούλη.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εμφανίσεις της ομάδας DFT Parcoure Team των νεαρών που έχουν κλέψει κυριολεκτικά την παράσταση με τις πολύ θεαματικές φιγούρες τους. Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή την Τετάρτη θα εμφανιστούν στην πλατεία Λαμπρούλη στο λόφο του Φρουρίου, δίνοντας μια διαφορετική νότα στις καυτές αυγουστιάτικες νύχτες της Λάρισας.  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...