Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Στον Κορυδαλλό η 47χρονη που έδωσε στην "ξεχωριστή" κόρη της φυτοφάρμακο

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού έδειξε ο εισαγγελέας στη 47χρονη από τη Μυτιλήνη που έδωσε στην κόρη της, η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, φυτοφάρμακο και στη συνέχεια ήπιε και αυτή με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή τους. Ο εισαγγελέας Μυτιλήνης της απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα και αναμένεται να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Στο μεταξύ, η 26χρονη κόρη της πρόκειται να μεταφερθεί σε ίδρυμα, το οποίο θα αναλάβει τη φροντίδα της.

Το περιστατικό που σόκαρε την κοινωνία της Μυτιλήνης συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν η 47χρονη έδωσε στην 26χρονη να πιει μισό μπουκάλι υγρού λιπάσματος. Κατόπιν, κατανάλωσε με τη σειρά της το υπόλοιπο περιεχόμενο του γεωργικού σκευάσματος, σε μια προσπάθεια να βάλει τέρμα στη ζωής της κόρης της αλλά και της δικής της. Το ευτύχημα είναι ότι το υγρό λίπασμα που κατανάλωσαν μάνα και κόρη δεν ήταν υψηλής τοξικότητας, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα οι δύο τους να έχουν τάσεις για εμετό και ισχυρούς πόνους στο στομάχι. Τρομοκρατημένη η μητέρα τηλεφώνησε σε μία φίλη της, στην οποία ανέφερε το περιστατικό και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τις δύο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο», όπου υποβλήθηκαν σε πλύση στομάχου και νοσηλεύτηκαν για λίγες ώρες.

Η οικογένεια της 47χρονης είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια στις κοινωνικές υπηρεσίες της Μυτιλήνης, αφού αντιμετωπίζει οικονομικά και άλλα προβλήματα. Πριν από λίγο καιρό η γυναίκα είχε απασχολήσει ξανά τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες όταν είχε καταγγείλει έναν αλλοδαπό αλβανικής υπηκοότητας ότι επιχείρησε να βιάσει την 26χρονη κόρη της. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πριν από χρόνια η ίδια γυναίκα είχε καταγγείλει και τον τότε σύζυγό της ότι επιχείρησε να βιάσει το ένα από τα παιδιά τους.


Ε. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΣΠΡΕΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...