Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Λήστεψαν την ίδια τράπεζα για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες

Για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες δέχτηκαν την επίσκεψη των ληστών οι υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας στην Μαλεσίνα. Με το που άνοιξαν το υποκατάστημα στις 8 το πρωί είδαν μπροστά τους έναν καλοντυμένο κύριο να πλησιάζει το ταμείο και προτείνοντας το πιστόλι του να ζητά όλα τα χρήματα.

Ζήτησε από τον ταμία να ανοίξει το κεντρικό χρηματοκιβώτιο και στην παρατήρηση του τελευταίου ότι «χρειάζεται χρόνο» απάντησε με σιγουριά «μην ανησυχείτε. Το γνωρίζω. Θα περιμένω να ανοίξει». Είναι χαρακτηριστικό ότι περίμενε στην τράπεζα όσο χρειάστηκε για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο για να πάρει τις 150.000 € περίπου που υπήρχαν μέσα σε αυτό.
Την ίδια στιγμή ο συνεργός του κρατώντας καλάσνικοφ στην ήταν στην είσοδο της τράπεζας. Έξω από αυτή σε μια συνηθισμένη περιπολία στα καταστήματα των τραπεζών βρέθηκε ένα περιπολικό της αστυνομίας που φτάνει σε απόσταση λίγων μέτρων. Ο αστυνομικός παρατηρεί ασυνήθιστη κίνηση στην τράπεζα. Βλέποντας όμως ο ληστής που περίμενε στην είσοδο της τράπεζας να πλησιάσει το περιπολικό κυριολεκτικά το «γάζωσε» με ριπές από το καλάσνικοφ.
Ο αστυνομικός μόλις που πρόλαβε να βγει από το περιπολικό να καλυφθεί πίσω από το ένα αυτοκίνητο και να ανταποδώσει τα πυρά. Έκπληκτοι κάτοικοι της περιοχής που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία της Μαλεσίνας προσπαθούσαν να κρυφτούν μέσα στα καταστήματα για να αποφύγουν τα διασταυρούμενα πυρά μεταξύ των ληστών και το αστυνομικού.
Συγχρόνως κάλεσε ενισχύσεις αλλά ήδη είχε ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στην τράπεζα. Οι ληστές πήραν τα χρήματα επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο Seat Ibiza και κατευθύνθηκαν προς Λάρυμνα, όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ανθρωποκυνηγητό ξεκίνησε η αστυνομία αμέσως μετά στήνοντας μπλόκα σε όλα τα κρίσιμα σημεία τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στην Βοιωτία χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...