Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

4 Αποκλεισμένοι στα χιόνια !

New Jersey car covered in snow and ice after V...Image via WikipediaΤέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν στην ορεινή περιοχή των Ανωγείων Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Ηρακλείου με ερπυστριοφόρο, σπεύδει στην περιοχή για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα στην υγεία τους και υπάρχει επικοινωνία μαζί τους.

Ο προϊστάμενος ΠΣΕΑ Ρεθύμνου (Πολιτικής Προστασίας), Αντώνης Μπαγιαρτάκης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως τέσσερις άνδρες έφτασαν στην περιοχή με οχήματα 4χ4, αλλά σήμερα το πρωί διαπίστωσαν πως δεν μπορούν να κινηθούν.

Στο μεταξύ, ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει το Ρέθυμνο από χθες αργά το βράδυ με κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους, βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά του νομού.

Τα χιόνια έχουν ήδη καλύψει τις κορυφές του Ψηλορείτη και τα ορεινά σε Ανώγεια, Μυλοπόταμο, Αμάρι, Γερακάρι και δήμο Λάμπης. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχισθεί με θυελλώδεις ανέμους, χιονόνερο και χιόνια και ως εκ τούτου τα μηχανήματα της Νομαρχίας είναι σε ετοιμότητα για τυχόν προβλήματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...