Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Περιοδεία του Φώτη Κουβέλη στη Χίο

Περιοδεία στη Χίο πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Οργανωτικού Γραφείου Στέφανο Μπαγεώργο, τον γραμματέα της οργάνωσης Χίου Στέλιο Χαρίτο, τον υπόψηφιο βουλευτή Χίου στις εθνικές εκλογές του 2009 Μάνο Ζαχαριάδη και τον Σταμάτη Ζουμίδη.

Κατά την επίσκεψή του στο νησί ο Φ. Κουβέλης είχε συνάντηση με τη διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού, καθώς και τους εργαζομένους στο νοσοκομείο της Χίου. Διαπιστώθηκαν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό, ενώ είναι ενδεικτικό ότι δεν υπάρχει γιατρός για την εντατική μονάδα. Μεγάλα είναι, επίσης, τα κενά στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του νοσοκομείου, με χαρακτηριστική την απουσία μαγνητικού τομογράφου. Αρνητικό γεγονός είναι ότι η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου είναι εκτός λειτουργίας εδώ και μήνες. Απόρροια όλων των παραπάνω είναι η αναγκαστική μετακίνηση και διακομιδή χιλιάδων ασθενών από τη Χίο στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς είχε συνάντηση γνωριμίας με το νομάρχη Χίου και νέο δήμαρχο του νησιού Πολύδωρα Λαμπρινούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...