Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το ξημέρωμα τους διέρρηξαν και το βράδυ τους λήστεψαν!

Δύο  φορές μέσα στο ίδιο 24ωρο έγινε  στόχος άγνωστων κακοποιών ένα  πρατήριο καυσίμων που λειτουργεί και ως πρατήριο τυροκομικών προϊόντων στη Λαμία! 
 
Το πρωί ο ιδιοκτήτης τους διαπίστωσε ότι τον «επισκέφθηκαν» διαρρήκτες που έκλεψαν κυρίως εμπορεύματα και μικροποσό, ενώ το ίδιο βράδυ ο μοναδικός υπάλληλος έπεσε θύμα ληστών!

Η επιχείρηση στεγάζεται σε κτίριο που βρίσκεται σε κεντρική λεωφόρο της πόλης. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους άγνωστους διαρρήκτες να εισβάλλουν στο πρατήριο τυροκομικών και να τα κάνουν όλα άνω-κάτω! Οι δράστες άρπαξαν διάφορα προϊόντα αξίας περίπου 500 ευρώ, ενώ διέρρηξαν και την ταμειακή μηχανή από την οποία αφαίρεσαν 50 ευρώ σε κέρματα.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση των ανδρών της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο κατάστημα και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα προσπαθώντας να εντοπίσουν τους δράστες, ήρθε η σειρά του πρατηρίου καυσίμων να μπει στο στόχαστρο κακοποιών! 
 
Την ώρα που ο υπάλληλος έπαιρνε τις μετρήσεις από τις αντλίες και ετοιμαζόταν να κλείσει, σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή χωρίς πινακίδες με δύο επιβάτες που φορούσαν μαύρα μπουφάν και μαύρα κράνη. Τον απείλησαν με όπλο, άρπαξαν το τσαντάκι που φορούσε στη μέση του και περιείχε γύρω στα 300 ευρώ και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...