Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Δώρα από την ΕΣΗΕΠΗΝ στα παιδιά των Ρομά στην Πάτρα

Χριστουγεννιάτικα δώρα στα τσιγγανάκια βαφτιστήρια τους στον Ρηγανόκαμπο Αχαίας, έδωσαν σήμερα οι δημοσιογράφοι της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πάτρας και ο Δημοτικός Οργανισμός Υγείας - Πρόνοιας. 

Στην επίσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της ΕΣΗΕΠΗΝ ο πρόεδρός της Απόστολος Βουλδής και το μέλος της Ενώσεως Μαρίνα Ριζογιάννη, εκ μέρους της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής ο Ψυχολόγος Δημήτρης Μόρφης και η Κοινωνιολόγος Βάλυ Κρουστάλη, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» η Κική Ζαφείρη, εκ μέρους του Τμήματος Πατρών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. οι εθελοντές, Διονύσιος Αυγουστάτος, Διονυσία Παναγοπούλου, Χριστίνα Σαμιωτάκη και Νίκος Ασημακόπουλος. Τα δώρα για το βαφτιστήρι του απέστειλε και ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών.

Ανάλογες επισκέψεις αγάπης , διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία περίπου 9 χρόνια. Από τότε δηλαδή που 16 φορείς της πόλης ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της ΕΣΗΕΠΗΝ συμμετείχαν στην ομαδική βάπτιση των παιδιών του καταυλισμού που φιλοξενεί επί χρόνια τους Ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...