Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Επίθεση σε επιθεωρητές εργασίας καταγγέλλει το υπουργείο Εργασίας

Επίθεση από τον νόμιμο εκπρόσωπο της «Ανακύκλωση Βόλου Α.Ε.» δέχθηκαν, χθες, επιθεωρητές εργασίας που διεξήγαγαν έλεγχο στην επιχείρηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου. 

Το υπουργείο Εργασίας καταδίκασε την ενέργεια, η οποία υποστηρίζει ότι  έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των επιθεωρητών και εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τα πρόσωπά τους. Στη νανακοίνωση επισημαίνεται ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

1 σχόλιο:

  1. Eντύπωση μου προξενεί ότι ενώ αναφέρθηκε σε δεκάδες μπλογκ η είδηση, κανένας δεν ανάφερε το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του επιτιθέμενου. Η "Καθημερινή" το έκρυψε ΠΡΩΤΗ, οπότε παραλείφθηκε κι από όσους πήραν από εκεί την ειδηση.
    Εγώ το βρήκα όμως, μετά από εξαντλητική αναζήτηση, _μόνο_ στο θεσσαλικό site:

    http://deliverme.gr/?p=1107

    Ο "εκπρόσωπος της εταιρείας" που αποπειράθηκε να περιλούσει με βενζίνη τους επιθεωρητές, είναι ο "Αντ. Παϊτέρης" ο οποίος μάλιστα... έβγαλε ψεύτες τους επιθεωρητές εργασίας, μετά την επίθεση (αλλά μετά... φρόντισε ΚΑΙ να εξαφανιστεί -χεχε- καλού-κακού)

    Βρήκα επίσης ότι πρόκειται μάλλον περί... αναριχόμενου επιχειρηματία, όπως δείχνει κι η σύμβαση συνεργασίας που υπέγραψε η εταιρεία του, «Scrap Παϊτέρης - Ανακύκλωση Βόλου Α.Ε.», με άλλη, για έργα στην Καβάλλα, στο Δήμο Φιλίππων:

    [...........]
    17. Σύμβαση συνεργασίας μεταξύ των εταιριών «Scrap Παϊτέρης - Ανακύκλωση Βόλου Α.Ε.» και της εταιρίας «Α.Αποστολίδης - Γ.Στόικος - Ι.Ράσκου Ο.Ε. ΚΕΣΕΟΔ» με το Δήμο Φιλίππων.
    [...........]


    Προσωπικά θεωρώ ότι η κατασκευή ΕΙΔΙΚΗΣ Βάσης Δεδομένων... Οργίλων Ανθρωποφαγικών Εργοδοτών (κ.ά. τραμπούκων) υπερ-επείγει, για _πρακτική χρήση_ στο μέλλον. Το όνομα αυτό πρέπει να μπει εκεί, οπωσδήποτε. Ευελπιστώ ότι κάποτε, κάποιοι τέτοιοι θα... εκτελεστούν νομίμως, κατόπιν δίκης και... ΧΩΡΙΣ κονσερβοκούτια (χαχαχα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...