Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Κακοποιοί και δημόσιος υπάλληλος σε σπείρα...

Σπείρα που έκλεβε ακριβά αυτοκίνητα στην Στερεά Ελλάδα εντόπισαν άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Βοιωτίας και όπως αποδείχθηκε από τα στοιχεία που βρέθηκαν συνεργάζονταν και με υπάλληλο του υπουργείου Μεταφορών ο οποίος ενημέρωνε τα μέλη της για τα στοιχεία των αυτοκινήτων που είχαν εντοπίσει αλλά και την δ/νση των κατόχων τους.

Ταυτόχρονα ο επίορκος υπάλληλος τους προμήθευε με εντυπο υλικό που αλλοίωνε τα στοιχεία του κατόχου καθε αυτοκινήτου με παρλαλλη αντικατάσταση και των πινακίδων κυκλοφορίας.

Η δράση τους εστιάζεται κυρίως στο Νομό Βοιωτίας αλλά οι αστυνομικές αρχες συνδέουν τους συλληφθέντες με αναλογα περιστατικά και στο Νομό Φθιώτιδας που επισης το τελευταίο χρονικό διάστημα ειχαν καταγραφεί πολλες περιπτωσεις κλοπής αυτοκιντών απο Λαμία,Αταλαντη και αλλες περιοχές της Λοκρίδας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα και αναζητούνται και άλλοι ενώ για τον ένα από τους δύο προέκυψε πως εκκρεμούν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης από την Αθήνα , την Νάξο και την Θεσσαλονίκη κυρίως για συμμετοχή σε κλοπές και ληστείες όπως και καταδίκη για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών.
Πηγή: www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...