Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Επτά νεκροί μέσα σε 48 ώρες από τροχαία σε Εύβοια και Φθιώτιδα.

Επτά άτομα «έσβησαν» στην άσφαλτο και οχτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν από την Παρασκευή μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, σε τροχαία που σημειώθηκαν στην Εύβοια και τη Φθιώτιδα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πέντε από τα έξι θανατηφόρα συνέβησαν στην Εύβοια.

Στην Εύβοια

Τραγικό θάνατο βρήκαν μία 30χρονη μάνα και η 10χρονη κόρη της, ενώ μάχη για τη ζωή δίνει ο 8χρονος γιος της σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ερέτρια.

Στο δρόμο Χαλκίδας-Δροσιάς στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρα ένας 67χρονος συνεπιβάτης μηχανής έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός, όταν η μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Το Σάββατο, στο δρόμο Χαλκίδας-Προκοπίου, κοντά στο Δερβένι, αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο νεαρός συνοδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός.

Το μεσημέρι του Σαββάτου επίσης, 58χρονη έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλα δύο οχήματα. Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα.

Στις 5.30΄τα ξημερώματα της Κυριακής, 45χρονος από τη Θήβα παρασύρθηκε στο 4ο χλμ. Χαλκίδας-Αιδηψού από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος, από τη Χαλκίδα. Ο 45χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για διασκέδαση σε ένα από τα μπαράκια της περιοχής.

Στη Φθιώτιδα

Υπέκυψε τελικά στο νοσοκομείο της Λαμίας ο 69χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου στο 5ο χλμ.Λαμίας-Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση της Δίβρης.

Το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 69χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν έξι Ρουμάνοι, οι τρεις εκ των οποίων τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ο 69χρονος ξεκίνησε από τη Δίβρη με προορισμό το Καλαμάκι Αττικής, όπου διέμενε.

Πηγή: Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...