Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΡΟΔΟΣ: Eβγαλε καραμπίνα και πυροβολούσε!

Στο …. πόδι σηκώθηκαν προχθές το βράδυ οι κάτοικοι στη περιοχή του Καρακόνερου από τους πυροβολισμούς 21χρονου αθίγγανου, ο οποίος νόμιζε ότι του έκλεβαν το αυτοκίνητο..

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο νεαρός αθίγγανος, σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που τον συνέλαβαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος δήλωσε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή, ότι είχε πάρει από άλλο άτομο την καραμπίνα και πως προχθές το βράδυ άκουσε διάφορους περίεργους θορύβους στη περιοχή του καταυλισμού όπου διαμένει. Νόμιζε λοιπόν ότι κάποιος επιχειρούσε να του αφαιρέσει το αυτοκίνητο του και προκειμένου να τον αποτρέψει, άρχισε να πυροβολεί αρκετές φορές στον αέρα με την καραμπίνα!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πανικοβληθούν οι περίοικοι και να κληθεί η αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον αθίγγανο. Σε έρευνα δε που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε κάποιο νόμιμο έγγραφο για την καραμπίνα και έτσι να κατηγορηθεί για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς κ.α.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί λίγο αργότερα εντόπισαν και τον ιδιοκτήτη του όπλου ο οποίος κατηγορείται για παραχώρηση χωρίς άδεια, όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. Αλλά και ο 21χρονος αθίγγανος αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να διερευνηθεί προανάκριση για την υπόθεση από την αστυνομία
Πηγή : Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...