Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Φθιώτιδα: Μπήκαν σπίτι την ώρα που κοιμόταν...

Το ζευγάρι που κοιμόταν ανυποψίαστο στο σπίτι του στις Ράχες Στυλίδας, ξύπνησε στις 5 το πρωί από τα τσιμπήματα των κουνουπιών.
Όταν αντίκρισε την σκισμένη σήτα στο παράθυρο πάγωσε.

Ήταν ακόμη μέσα οι κλέφτες ή είχαν φύγει? Η αναστάτωση στο χώρο με τα ανοιγμένα συρτάρια και ντουλάπια, καθώς και τα ανακατωμένα και πεταμένα ρούχα, έδειχναν ευτυχώς ότι οι δράστες είχαν φύγει. Πήραν χρήματα, κοσμήματα κινητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Έψαξαν και στο αυτοκίνητο, αλλά δεν το πήραν μαζί τους φεύγοντας.
Είναι τραγική ειρωνεία να ξυπνάς, να αντικρίζεις αυτή τη κατάσταση και να δοξάζεις το Θεό, που είσαι ζωντανός.!

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, λίγα μέτρα πιο κάτω σε άλλο σπίτι, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες, προσπάθησαν να μπουν, παραβιάζοντας την αυλόπορτα, αλλά τα γαβγίσματα των σκυλιών του ιδιοκτήτη, τους έκαναν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι μας λένε στο LamiaReport, ότι κοιμούνται με τις καραμπίνες αγκαλιά...

Εδώ και ένα χρόνο τώρα φωνάζουμε ότι δεν είναι δυνατόν ΕΝΑΣ αστυνομικός ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να περιπολεί και να φυλάει ΟΛΗ την Ανατολική Φθιώτιδα τη νύχτα. (Αγ. Μαρίνα, Άνυδρο, Αυλάκι, Λογγίτσι, Νεράιδα,Μελίσσια, Μαρίνι, Στυλίδα, Καραβόμυλος, Αχινός, Κουβέλα, Πλατανιάς, Παλαιοκερασιά, Ράχες, Παραλία Ραχών, Αχλάδι, Άνω-Κάτω Σπαρτιά, Πελασγία, Παραλία Πελασγίας, Μύλοι, Κυπαρισσώνας, Βαθύκοιλο, Γλύφα και αρκετοί οικισμοί.....)

Όλες οι παραπάνω περιοχές με ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ....και ο ΡΟΜΠΟΚΟΠ να ήταν, πάλι πρόβλημα θα είχε!!!! www.LamiaReport.gr

Δείτε και τον χάρτη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...