Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Άνω κάτω τα δρομολόγια, ενστάσεις για τις αλλαγές στον ΟΣΕ

Αλληλοσυγκρουόμενες είναι οι αντιδράσεις και τα συναισθήματα που προκαλούν κατά τόπους οι αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων που ισχύουν πλέον και στην περιοχή μας.

Έντονη εκδηλώθηκε μέσα από τον FΜ- 1 η αντίδραση του δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας Θόδωρου Ντούρου για τον αποκλεισμό της Τιθορέας από τα νέα δρομολόγια των τρένων . Ο κος Ντούρος ανήγγειλε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ για το θέμα ενώ στη εισήγηση του θα ζητά να σταματούν κανονικά όλα τα διερχόμενα τρένα από την περιοχή όχι μόνο στην Τιθορέα αλλά και στην Αμφίκλεια και στον Μπράλλο και εκτίμησε πως η ανάπτυξη της περιοχής θα δεχτεί μεγάλο πλήγμα αν ισχύσει τελικά αυτός ο αποκλεισμός.

Ικανοποίηση αρχικά προκάλεσε η ενίσχυση των δρομολογίων από και προς Στυλίδα έστω και αν χρειάζεται μετεπιβίβαση στο Λιανοκλάδι.

Οι κάτοικοι της νότιας Λαμίας όμως φαίνεται πως απέκτησαν πρόσθετους μπελάδες από την συχνή διέλευση αμαξοστοιχιών.
Θέμα αφύλακτης διάβασης θέτουν για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι της συνοικίας των Καλυβίων.

Το πρόβλημα είναι ακόμη πιο έντονο τώρα με τα συχνά δρομολόγια προς και από Στυλίδα τονίζουν σε επιστολή τους προς τον ΟΣΕ επισημαίνοντας τον μεγάλο κίνδυνο για ατύχημα ανά πάσα στιγμή αφού πλέον τα δρομολόγια είναι πολύ πιο πυκνά και η προφύλαξη υποτυπώδης.
http://www.lamiafm1.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...