Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αγρίνιο: Ανήλικοι τραβούσαν ηλικιωμένες με αλυσίδες και τις έσερναν στο δρόμο

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν συνέλαβαν τα τρία ανήλικα παιδιά, οι δύο εξ’ αυτών ηλικίας 17 ετών και ο τρίτος 14 ετών, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους είχαν «ρημάξει» την περιοχή αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά από ηλικιωμένες.
«Καθοδηγητής» των τριών ανηλίκων ένας 70χρονος ημεδαπός κάτοικος Αγρινίου ο οποίος και αναλάμβανε να αποδέχεται τα κλοπιμαία.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα ανήλικα παιδιά έχουν στο ενεργητικό τους πολλές ληστείες, ειδικότερα μετά από έρευνα προέκυψε ότι ο παραπάνω 17χρονος, στις 17 του μηνός, στο Αγρίνιο, αφαίρεσε με χρήση βίας, μία χρυσή αλυσίδα από 66χρονη ημεδαπή που φορούσε στο λαιμό της αξίας 100 ευρώ και στη συνέχεια μεταπούλησε σε 70χρονο ημεδαπό, κάτοικο Αγρινίου, αντί του ποσού των 80 ευρώ. Η χρυσή αλυσίδα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
Επιπλέον προέκυψε ότι οι υπόλοιποι δύο ανήλικοι, την ίδια μέρα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, αφαίρεσαν με χρήση βίας μία χρυσή αλυσίδα από 65χρονη ημεδαπή, που φορούσε στο λαιμό της κατά το χρόνο που κοιμόταν μέσα στο σπίτι της. Η χρυσή αλυσίδα βρέθηκε στην οικία του 17χρονου δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι παραπάνω τρεις ανήλικοι, ενεργώντας από κοινού την 4-6-2011 στο Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας, αφαίρεσαν με χρήση βίας από 79χρονο ημεδαπό, μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του αξίας 4.000 ευρώ, την οποία στη συνέχεια μεταπούλησαν σε άγνωστο άτομο. Επιπλέον προέκυψε ότι την 12-6-2011 στο Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας αφαίρεσαν με χρήση βίας από 64χρονη ημεδαπή μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, την οποία στη συνέχεια μεταπούλησαν σε άγνωστο άτομο.
Επιπρόσθετα, ο παραπάνω 17χρονος ανήλικος, την 13-6-2011 στο Αγρίνιο αφαίρεσε με χρήση βίας από 62χρονο ημεδαπό δύο χρυσές αλυσίδες, που φορούσε στο λαιμό του και την 10-6-2011 στο Αγρίνιο ενεργώντας από κοινού με δύο άλλους 16χρονους ανηλίκους, αφαίρεσαν με χρήση βίας από 83χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.
http://now24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...