Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Βράβευση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας από την Εταιρεία Ευεργετών.

Η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών, με την συνεργασία της Επιτροπής Ολυμπίων Κληροδοτημάτων,στα πλαίσια της επαιτείου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, διοργανώνει την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011, στο Ζάπειο Μέγαρο, ολοήμερο Συμπόσιο με θέμα ''Ευεργετισμός, Ολυμπισμός, Εθελοντισμός, Ανθρωποκεντρικά Πρότυπα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο''.

Ο σκοπός του Συμποσίου είναι και περιγράφεται στην σχετική πρόσκληση ''για να εξακτινώσουμε τα ανθρωποκεντρικά πρότυπα στην κοινωνία και δια της συνέχισης της μακραίωνης πορείας του Ευεργετισμού, Ολυμπισμού, Εθελοντισμού στην Οικουμένη''.

Στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος θα απονεμηθεί το αριστείο ''Ευεργετών Άθλα'', για την πλούσια συνδρομή της, στην ανάδειξη της Ηπειρωτικής Ευεργεσίας και Ευποιίας ανά τους αιώνες, αλλά και την εν γένει προσφορά της στην Ηπειρωτική αποδημία, τον πολιτισμό και τη διατήρηση της παράδοσης του λαού μας.

Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ, Γιώργος Οικονόμου, που θα χαιρετήσει με ομιλία του, στην ενακτήρια διαδικασία του Συμποσίου, μαζί με τους επίσημους προσκεκλημένους, θα περιγράψει τα προβλήματα της πατρώας γης, τον παρεμβατικό ρόλο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας από της ίδρυσης της σε ζητήματα Πολιτισμού, παράδοσης, ως και ανάπτυξης της Ηπείρου, αλλά και διεκδίκησης μαζί με όλους τους Ηπειρώτες.

Η βράβευση αυτή της ΠΣΕ, εκτός των άλλων, είναι μία ακόμη αναγνώριση και επιβράβευση, από ανεξαρτήτους φορείς στα πλαίσια της Ελληνικής Πολιτείας, της σημαντικότατης προσφοράς και παρέμβασης της, πανελλαδικά αποδεχτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...