Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Συμβόλαιο θανάτου από παράνομο ζευγάρι - Ο εραστής προσπάθησε να σκοτώσει τον απατημένο αδερφό του!


Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία και συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Δύο αδέρφια, μία γυναίκα δηλητήριο και ένα συμβόλαιο θανάτου που περίμενε εκτέλεση! Όλα αυτά συνοψίζουν τη φρικιαστική υπόθεση, που αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα...

Το θύμα ήταν παντρεμένο με μία γυναίκα και όλα πίστευε ότι κυλούν κανονικά. Πίσω από την πλάτη όμως, η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα με τον ίδιο του, τον αδερφό! Το παράνομο ζευγάρι δεν αρκέστηκε στη σχέση. Σκέφτηκε ένα σατανικό σχέδιο για να εξοντώσει το σύζυγο, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τον έρωτα τους, δίχως άγχος...

Ιθύνων νους φέρεται ο εραστής-αδερφός. Ανέθεσε σε εκτελεστή να σκοτώσει το σύζυγο και αδερφό του έναντι 2.000€. Ο εκτελεστής πήρε τα χρήματα, αλλά αντί να εκτελέσει το συμβόλαιο, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία και κατέθεσε λεπτομέρειες για το φρικιαστικό συμβόλαιο θανάτου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν έφτασε μπροστά τους ο 34χρονος από τη Θήβα. Τους κατέθεσε ότι τον πλησίασε ένας 29χρονος και του κατέβαλε 2.000 ευρώ ως προκαταβολή για "συμβόλαιο θανάτου".

Ο ίδιος κατέθεσε πως υπήρχε ερωτική σχέση του 29χρονου με τη σύζυγο του αδερφού του και του ζητούσε να βγάλει από τη μέση τον 34χρονο αδελφό του. Μάλιστα ο 34χρονος "εκτελεστής" είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ πιεστικοί και του ζητούσαν "να προχωρήσει άμεσα στο σχέδιο".

Όταν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί προχωρούσαν στη σύλληψη της 29χρονης γυναίκας αλλά και του 29χρονου εραστή της άκουγαν τα ίδια πράγματα και από τους ίδιους. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας "και οι δύο ομολόγησαν το σχέδιο τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...