Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙA ΟΣΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΡΓΟΣ / ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΡΙΠΟΛΗ

OSE MAN DMU at Kyparissia station.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει πως, ύστερα από την ολοκλήρωση των επιτυχημένων δοκιμών βελτίωσης στη γραμμή Κόρινθος – Άργος / Ναύπλιο – Τρίπολη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του νέου και ενισχυμένου πλέγματος δρομολογίων στο άνωθεν τμήμα, το οποίο και θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010.

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά το δρομολόγιο Αθήνα – Ναύπλιο (με μετεπιβίβαση από τον Προαστιακό Αθήνας) από τις 2 ώρες και 43 λεπτάμειώνεται στις 2 ώρες και 7 λεπτά, ενώ το Αθήνα – Τρίπολη (επίσης με μετεπιβίβαση από τον Προαστιακό Αθήνας) από τις 3 ώρες και 44 λεπτάμειώνεται στις 2 ώρες και 57 λεπτά.

Αντίστοιχες βελτιώσεις σημειώνονται και στα επιμέρους δρομολόγια του πλέγματος:

Το Κόρινθος – Άργος από τα 65 λεπτά μειώνεται στα 45
Το Άργος – Ναύπλιο από τα 17 λεπτά μειώνεται στα 10
Το Άργος – Τρίπολη από τα 80 λεπτά μειώνεται στα 58 λεπτά

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συνεπής στις εξαγγελίες της για τη δημιουργία ενός πιο λειτουργικού σιδηροδρόμου, διαμόρφωσε ένα νέο, ευέλικτο και ανταγωνιστικό πλέγμα δρομολογίων για τη γραμμή Κόρινθος – Άργος / Ναύπλιο – Τρίπολητροποποιώντας επιπρόσθετα και τις ώρες αναχώρησης και άφιξης από και προς Αθήνα – Κόρινθο, ώστε το επιβατικό κοινό να μπορεί να εκμεταλλεύεται τις πρωινές και βραδινές ανταποκρίσεις του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...